Παναιτωλικοσ Ξανθη 1-0 : Ενα βήμα πιο κοντά στο σκουντέτο η Ιντερ, 1-0 την Κάλιαρι : Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . παναιτωλικοσ ξανθη ωρα - OfariaAli
παναιτωλικοσ ξανθη ωρα - OfariaAli from lh5.googleusercontent.com
Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και .

Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία .

Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in .

Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Θυμήθηκαν το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός οι Άγγλοι! (video & φωτο
Θυμήθηκαν το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός οι Άγγλοι! (video & φωτο from filathlos.gr
Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in .

Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία .

Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενα βήμα πιο κοντά στο σκουντέτο η Ιντερ, 1-0 την Κάλιαρι
Ενα βήμα πιο κοντά στο σκουντέτο η Ιντερ, 1-0 την Κάλιαρι from www.metrosport.gr
Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και .

Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in .

Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in . Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Παναιτωλικοσ Ξανθη 1-0 : Ενα βήμα πιο κοντά στο σκουντέτο η Ιντερ, 1-0 την Κάλιαρι : Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Με πρωταγωνιστή και στα δύο ματς τον έλληνα επιθετικό ο παναιτωλικός επικράτησε στα μπαράζ της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία . Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Mai 2021 um 16:30 (utc zeitzone) in .

Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο παναιτωλικοσ. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και .